Företagshistoria

2166515594_3d5072c19a_o Ren och Fin startade i början av 2012 och är ett företag inom hushållsnära tjänster i Göteborg med stora förhoppningar där vi alltid vill ge kunden det lilla extra genom att alltid försöka anpassa oss till kundens önskemål. Vi vill ge våra kunder livskvalitet genom att erbjuda hög service och trygghet.
Vårt koncept är att erbjuda våra tjänster både för privatpersoner och företag – från hemstädning till byggstädning.

Höga krav. Beroende på det specifika kunduppdraget kan våra medarbetare arbeta enskilt eller som team. Att kombinera ett mycket lågt pris till varje kund och samtidigt ha en hög servicenivå ställer höga krav på oss varje dag.

Vårt mål är att vårt arbete ska påverka våra kunders hem eller arbetsdagar så lite som möjligt i alla lägen. Vi håller alltid ordning, är aktsamma om de miljöer vi arbetar i och lämnar alltid ifrån oss en ren arbetsplats och ett rent hem.

Affärsidé. Vårt viktigaste uppdrag är att bidra till att våra kunder kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vision

Vår filosofi.Vi tror på att göra alla jobb rätt. Som kund har du rätt att förvänta dig förstklassig service och ett enastående utfört jobb, och det är precis vad du får från Kristallrent. Oavsett om ditt jobb är stort eller litet, kan du räkna med oss att ge det den uppmärksamhet den förtjänar. Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

 

100 % ren garanti. På Ren och Fin, är vi glada att kunna erbjuda våra kunder en 24-timmars 100 % ren garanti över vårt arbete. Om du inte är helt nöjd med ett jobb, meddela oss inom 24 timmar, så kommer vi tillbaka för en gratisomgång, utan frågor. Det är ett sätt att visa hur mycket vi värdesätter dig eller din verksamhet. För Flyttstädning gäller en 48 timmars garanti.

Hos Ren och Fin kommer kunden alltid först!

Mission

Miljö.Vi på Ren och Fin använder oss endast av miljömärkta och miljövänliga produkter.Vi använder oss av material och redskap som kan återanvändas, fyllas på eller tvättas. Till våra hemstädningskunder åker vi kommunalt till i den mån som detta är möjligt och städar med ert städmaterial som ni har hemma. Vi ger dig gärna tips och råd på produkter för en effektiv och miljövänlig städning. Vi på Ren och Fin strävar efter att minska verksamhetens miljöpåverkan.

 

Checklistan & Nyckelkontrakt. Du som kund ska känna dig trygg och veta vad du kan förvänta dig. Checklistorna ligger till grund för vår nöjda kund-garanti, där kunden alltid kan se vad som har gjorts vid arbetstillfället efter utfört arbete. När du blir kund hos oss får du din egen kontaktperson. När du anlitar oss får du samma städare som kommer till dig med undantag vid sjukdom. Har personen slutat hos oss, meddelar vi dig i god tid om detta. Våra kunder skriver kontrakt med oss när de lämnar in nycklarna till oss. Vi skriver in bl a serienummer på nyckel, antal nycklar och till vilken handledare de har lämnat nyckeln till. Vi förvarar era nycklar, passérkort och passérbrickor säkert.

 
532

Fastighet städad

4568

Antal Kunder under 2014

463

Kontor städat

6203

Fönster putsat

 

Ansvariga

Vi gör vårt bästa för hålla er nöjda

Administrativ chef

Rafeeq

Är idag Vice VD på företaget.
Han driver även andra företag idag.
Rafeeq ser alltid till att ren och fin utvecklas på bästa sätt.

Kvalitetsansvarig

Fakri

Arbetar idag på ren och fin som arbetsledare. Han har erfarenhet inom städ sedan 2004. Han är proffs inom restaurangstäd, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd samt golvpolering. Han är även fönsterputs mästare. Alla dessa typer av städning har han diplom på.

9 års erfarenhet

Nöjda kunder, bra referenser

Gallia est omnis divisa in partes tres, quarum. Mercedem aut nummos unde unde extricat, amaras. Morbi odio eros, volutpat ut pharetra vitae, lobortis sed nibh. Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra? Morbi fringilla convallis sapien, id pulvinar odio volutpat.

 

Önskar en offert?

Skcika gärna din info om bostaden då ska vi räkna bästa möjliga priset för dig och ska höra av oss.

[contact-form-7 id="999999"]

24/7 Onlinebokning

Via vår hemsida kan du beställa den produkten/tjänsten som passar just dig. Se gärna våra tjänster.

Kundtjänst

Få råd och hjälp direkt när du ringer/mailar våra trevliga kundtjänstmedarbetare.
Vi har öppet måndag – fredag 08:00-17:00.